Välj rätt telefon

????????????????????????????????????????Tidigare har vi skrivit om telefoni för företag, vilket du kan läsa mer om här, och idag tänkte vi istället tipsa om vad du ska tänka på när du köper en ny mobiltelefon. För sanningen är att när det kommer till att välja ut sin nya telefon så gäller det att välja rätt, för enligt en artikel i så kollar vi totalt vår telefon omkring 1 500 gånger per dag!

Först och främst ska man vara på det klara med varför man väljer en viss typ av telefon. Kanske är, man intresserad av en bra kamera eller så vill man ha ett snabbt internet och därav är mest intresserad av att ha snabb uppkoppling. Sedan när man bestämt sig för vad som är viktigt att ha i sin telefon kan man gå vidare till att titta på olika telefontillverkare. Till exempel brukar inbitna iPhone användare vara ovilliga till att byta till en annan typ av telefon trots att många andra operatörer kan erbjuda bättre prestanda och upplevelse genom andra mobiltillverkares produkter – men om man en gång vant sig vid IOS systemet kan det vara svårt att gå över till Android!

Tips på hur du väljer telefon

Just nu verkar det som att nya telefonmodeller tillverkas på löpande band, så fort en kommit ut så kommer nästa och fort ska man ha det senaste. Men sanningen är att om man vill ha en telefon som fungerar bra, har bra kamera och lång batteritid kan man likaväl titta på äldre varianter precis som man kan på en ny telefon. Dock handlar det om att välja efter personlig smak. Så nästa gång du är i en mobilaffär – ryck tag i en säljare och be denne plocka fram den telefon hen tror är den bästa utifrån dina önskningar!