Sälj din telefon

Är det kort om pengar på kontot och du har en extra telefon över? Då finns det en bra lösning för dig, du kan panta din telefon. Det kanske låter konstigt men egentligen är det inte alls komplicerat. Du går in på pantaluren.se och fyller i vilken mobil eller surfplatta du har så kan du direkt se vad du får för den. Slipp lägga ut annonskostnader på flertalet säljsidor och få loss pengar snabbt.

Idag tar det inte lång tid innan telefonen är helt ute, tidigare kunde det åtminstone ta något år innan det var dags att byta, idag så kommer telefonerna med bara någon månads mellanrum. Därför är det alltid någon telefon som bara blir liggandes efter en uppgradering. Helt onödigt egentligen när det finns lösningar på problemet. Istället för att mixa telefonen i en blender som den här mannen gör:

Så är det definitivt smartare att sälja sin iPhone än att mixa den eller bara låta den ligga. Faktum är att det är ett slöseri inte minst på miljön att varken återvinna gamla telefoner eller att bara låta dem ligga. Det finns även de som slänger telefonen på fel ställe och på så vis bidrar till att miljön verkligen tar stryk. På pantaluren köpa även telefoner med repigt skal så det kan vara läge att kolla upp om du får något för den. Det handlar om tusenlappar som man kan få för sin gamla lur och det är ju inga småpengar det inte.