Andra färger på nya Iphone

Färgen på sin Iphone speglar din personlighet. Många väljer helt enkelt inte att skydda telefonen med ett snyggs skal utan nöjer sig med de snygga färgerna. Den nya Iphone 8 kommer dock lanseras i några nya färger vilket gör många roseälskare besvikna.

Snygga mobilskal gör att din mobil blir personlig och sticker ut, precis som vi skrev om i ett tidigare inlägg. Många väljer dock bort att bära skal, speciellt om man har en Iphone i de nyare modellerna. Där är guld och rosefärger på telefonen tillräckligt för många, vilket är stilrent och snyggt.

Men nu är det inte längre dessa färger som kommer dominera hos Iphone. På Macworld skriver man om den nya Iphone 8 som snart kommer lanseras. Apple har avslöjat att mobiltelefonen kommer att finnas i färgerna svart, vit och brons vilket betyder att favoritfärgen roseguld inte kommer tillbaka. Det ryktas även om att en fjärde färg, spegelglas kan komma att bli ett alternativ bland färgvalen. De nya färgerna kommer även att pryda de gamla Iphone 7s som beställs i fortsättningen.

Men förutom färgen är det fler funktioner som är förändrade sedan den tidigare generationen. Det är ännu inte avslöjat men på de videoklipp som har läckt på Youtube kan man konstatera att kamerans position är förändrad och formen något plattare. Exakta mått och vilka förbättringar som gjorts på mjukvaran kommer att avslöjas senare under eventet hos Apple.

Lansering av nya Iphone

Så när kommer den nya modellen ut på marknaden? Inga uppgifter är ännu bekräftade men anonyma källor har avslöjat att Apple pratar om att hålla sitt event den 12 september. Många väntar förväntansfullt på ett datum för att sedan kunna få ta del av den nya produkten och dess nya funktioner.

Det återstår helt enkelt att se när Apple avslöjar sin nya produkt Iphone 8.